TOP 10 HU
  Nightwish Decades European ... 
  Teszt 
  Neoton Família Szuperkoncert 
  Nightmare in Budapest 
  Rockmaraton 
  FLASHBACK 2000 Pécs 
  A Világ Múmiái Kiállítás 
  Tankcsapda - Lukács50 ... 
  Tankcsapda 30 
  Fezen Fesztivál 2019 
HÍREK
Budapest Operetta Theatre - print your ticket at home 
Operetta ship Budapest - order your tickets now 
A38 Ship - get your concert tickets from Ticketportal! 
Budapest Operetta Theatre 
KERESÉS
 

SZÍNHÁZ − SZÍNHÁZ   
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
MOM Kultúrális Központ

Szabó Győző, Bata Éva, Ábel Anita és Kerekes József is szerepel a Játékszín legújabb produkciójában. A Kellemes húsvéti ünnepeket! című komédiát Kapitány Iván rendezi, és a MOMkult színpadán mutatjuk be május 3-án.

A Játékszín missziója elsősorban a szórakoztatás, ezért túlnyomórészt vígjátékokat tartunk repertoáron. A jelenlegi évad eddigi mérlege szerint 99.38%-os a látogatottságunk, az előadásokra szinte csak elővételben lehet jegyekhez jutni. Bank Tamás igazgató a MOM Kulturális Központ igazgatójával kezdeményezett tárgyalást, és a létrejött megállapodás értelmében a MOMKult színházterme második játszóhelyként fogadja be a Játékszín előadásait.

Az eredeti színdarab írója, Jean Poiret a francia színházi- és filmes világ emblematikus alakja, olyan klasszikusok forgatókönyvét jegyzi, mint az Őrült nők ketrece vagy Az utolsó metró. Az 1984-es mozifilm a francia filmgyártás egyik legnagyobb sikere Sophie Marceu és Jean-Paul Belmondo főszereplésével. Belmondo ezzel aratta élete utolsó igazi közönségsikerét 3,5 millió hazai nézővel. A színpadi változat dramaturgja, Búss Gábor Olivér kiemelte: „Az eredeti színdarab korábbi a filmváltozatnál, a hatvanas évek francia humora pedig egész más, mint amit a mai ember annak vél, így a nyelvi fordulatokat jelentősen át kellett rajzolni, hogy az előadás mindvégig fenntartsa élvezetes dinamikáját.” A történettel kapcsolatban hozzátette: a feleség voltaképpen felül arra a vonatra, amit a férje betolt az állomásra, a férj pedig kénytelen-kelletlen marad rajta a masiniszta…

Az előadást a május 3-i bemutató után ebben a szezonban tavasszal még június 5-én, 6-án és 7-én láthatja a közönség a MOM Kulturális Központban.

MOM Kulturális Központ, Budapest
Esemény időpontja
   November 2018
18.11.11. 19:00 (Va)
BEJELENTKEZÉS
Név:
Jelszó:
REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtettem a jelszavam
RENDEZVÉNYNAPTÁR